Air Astana, Almatı’dan Da Nang’a direkt uçuş başlatıyor
Air Astana, 4 Haziran 2025 tarihinden itibaren Almatı’dan Vietnam’ın Da Nang şehrine yeni bir direkt uçuş başlatacak. Uçuşlar Airbus A321LR tipi uçaklarla Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada iki kez gerçekleştirilecek.
Almatı ile Da Nang arasındaki uçuş süresi 7 saat 10 dakika olup, KC599 sefer sayılı uçuş Almatı’dan 00.55’te kalkacak ve Da Nang’a 10.05’te varacak, dönüş uçuşu olan KC600 ise Da Nang’dan 11.45’te kalkacak ve Almatı’ya 17.00’de varacaktır. Tüm saatler yereldir. Biletler havayolunun web sitesinden veya yetkili seyahat acenteleri aracılığıyla satın alınabilir.
Haftada iki kez düzenlenecek bu yeni seferle birlikte Air Astana’nın Vietnam’a düzenlediği tarifeli sefer sayısı dokuza yükselirken, hali hazırda Almatı ile Nha Trang arasında haftada dört, Astana ile Nha Trang arasında ise haftada üç sefer gerçekleştirilmektedir. Ayrıca, Almatı ve Astana’dan Phu Quoc’a yapılan sezonluk seferler de 31 Mart 2025 tarihine kadar devam edecektir.
Da Nang, Vietnam’ın merkezinde yer alan, bozulmamış beyaz kumlu plajları ve eşsiz cazibe merkezleriyle ünlü, tablo güzelliğinde bir sahil kentidir. Ziyaret edilmesi gereken yerler arasında Budist tapınaklarının bulunduğu antik pagodalar ve mağaralar içeren Mermer Dağları; ikonik bir mimari simge olan Dragon Köprüsü; dünyanın en uzun (5 km) ve en yüksek (1,3 km) kesintisiz teleferiği olan Bana Hills Teleferiği ve huzur ve maneviyatın sembolü olan dramatik Buda heykeli (67 m yükseklik) bulunmaktadır.