Hava Kargo Hakkında Herşey
HavacılıkHavayoluTurizm

Emirates’in Premium Ekonomi Sınıflı yenilenmiş Boeing 777’leri, ABD’de altı şehre hizmet verecek

86 / 100

Emirates’in Premium Ekonomi Sınıflı yenilenmiş Boeing 777’leri, ABD’de altı şehre hizmet verecek

Dünyanın en büyük havayollarından biri olan Emirates, yenilenmiş Boeing 777’leri ile ABD’deki altı şehre hizmet verecek. Havayolu, yolcularına en yeni Business Class koltukları ve oldukça popüler olan Premium Ekonomi Sınıfı ile tüm kabinlerinde daha iyi bir deneyim sunacak.

No alt text provided for this image

Yenilenen Boeing 777 uçaklarının Chicago, Boston, Dallas Fort Worth ve Seattle’a doğrudan uçuşlar gerçekleştirmesi planlanıyor. Ayrıca, Bogota bağlantılı Miami ve Atina üzerinden gerçekleşen Newark uçuşları da Emirates’in dört kabin sınıflı ve adeta imzası niteliğindeki ürünleriyle yenilenmiş uçaklarıyla hizmet verecek.

No alt text provided for this image

Yenilenmiş Boeing 777’ler ile, önümüzdeki aydan itibaren 2025 yılının başlarına kadar ABD’de ilk kez aşağıda yer alan uçuş programlarına göre seferler düzenlenecek:

  • Chicago – Emirates’in yenilenen Boeing 777’leri, 1 Kasım 2024’ten itibaren haftada üç kez Chicago’ya uçacak ve 22 Kasım’dan itibaren ise günlük olarak hizmet verecek.
  • Boston – 10 Aralık 2024’ten itibaren haftada üç kez gerçekleştirilecek uçuşlar, 18 Aralık’tan itibaren günlük seferlerle devam edecek.
  • Dallas Fort Worth – 9 Ocak 2025’te haftada üç kez olarak başlayacak seferler, 15 Ocak’tan itibaren günlük hale gelecek.
  • Seattle – Dört kabin sınıflı yenilenen uçaklar 24 Ocak 2025’ten itibaren hizmet verecek.
  • Newark/Athens – Emirates’in yenilenen uçakları, 10 Şubat 2025’ten itibaren günlük seferler düzenleyecek.
  • Miami/Bogotá – Miami’yi Kolombiya’nın başkentine bağlayan ve Dubai’ye gidiş-dönüş hizmeti sunan B777 seferleri, 19 Şubat 2025’te haftada dört uçuşla başlayacak ve 1 Mart 2025’ten itibaren günlük seferlerle devam edecek.

Yenilenen Boeing 777 uçaklarının hizmet vermeye başlamasıyla birlikte, Şubat 2025’e kadar Emirates’in ABD’deki 12 uçuş noktasından 10’unda, gerçekleşecek uçuşlarda Premium Ekonomi Sınıfı yolcuların hizmetine sunulacak. Ayrıca, Latin Amerika’daki Bogotá ve São Paulo şehirlerine de Premium Ekonomi hizmeti getirilecek. Emirates’in adeta imzası niteliğindeki Premium Ekonomi Sınıfı koltukları artık hem Boeing 777 hem de A380 uçaklarında mevcut olacak ve havayolunun Amerika’daki 19 noktalı uçuş ağındaki 12 güzergâhında hizmet verecek. Emirates’in yenilenen Boeing 777 uçaklarında ayrıca 1-2-1 koltuk düzeninde Business Class koltukları, daha fazla özel alan, yatağa dönüşebilen geniş koltuklar ve diğer olanakların yanı sıra kişisel mini bar da bulunuyor.

No alt text provided for this image

Emirates Başkan Yardımcısı ve Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım, Premium Ekonomi’nin ABD’deki diğer noktalarda da hizmet vermesi ile ilgili olarak şunları söyledi: “Yenilenmiş A380’lerimizle hizmet verdiğimiz New York JFK, Los Angeles, San Francisco ve Houston gibi güzergâhlarda Premium Ekonomi’nin ulaştığı başarı ve popülaritenin ardından, Boeing 777’lerimizdeki yenilenmiş kabinlerle daha fazla şehre yeni bir konfor düzeyi getirmek ve daha çok özel alan sunmak için sabırsızlanıyoruz. Yenilenmiş ürünümüzü tanıtmak ve daha fazla güzergâhta gökyüzünde istikrarlı deneyimler sağlamak, ABD’ye yönelik uzun süredir devam eden taahhüdümüzün bir parçası ve sadece birkaç ay içinde daha fazla premium seçenek ekleyerek, yolcularımız için rekabetçi ve fiyatına değer bir seyahat sunmayı amaçlıyoruz.”

Emirates’in ayrıcalıklı Premium Ekonomi Sınıfı’nın da dahil olduğu dört kabin sınıfına sahip yenilenmiş uçaklarının seferlere başlamasıyla birlikte, 2024 yılı sonuna kadar 48 adet Boeing 777, A380 ve A350 uçağı kullanılarak, Dubai de dâhil olmak üzere dünya çapında 27 şehirde hizmet verilmesi planlanıyor. ABD ve Latin Amerika’daki uçuş noktalarının yanı sıra Emirates yolcuları hâlihazırda Cenevre, Tokyo Haneda ve Brüksel’e olan seferler arasından seçim yaparak yenilenmiş Boeing 777’lerin konforunu deneyimliyor. Havayolu, önümüzdeki aydan itibaren Riyad ile birlikte Zürih’e de uçmayı planlıyor.

Emirates’in uçuş ağı genelinde Premium Ekonomi’nin sürekli olarak yaygınlaştırılması, ABD’li yolcuların Dubai’nin dışında Mumbai, Bangalore ve Singapur gibi seyahat noktalarında Premium Ekonomi’nin lüks, konfor ve uygun fiyatlarının keyfini çıkarmalarına olanak tanıyor.

Ayrıca, United’ın Chicago, Houston ve San Francisco’daki merkezlerine seyahat eden Emirates yolcuları, ABD’nin yüzlerce iç hat noktası ile Kanada ve Latin Amerika’daki şehirlere yönelik aktarma hizmetlerinden faydalanmadan önce Premium Ekonomi konforu ile uçabiliyor.

Biletler emirates.com, Emirates Uygulaması veya seyahat acenteleri aracılığıyla satın alınabiliyor.

Dört sınıflı Boeing 777’de altı veya sekiz adet First Class süit, 1-2-1 düzeninde 38 veya 40 adet Business Class, Premium Ekonomi’de 24 ve Ekonomi Sınıfı’nda 256 adet koltuk bulunuyor.

Tüm kabinlerdeki yolcular, yenilenen uçaklardaki Premium Ekonomi’nin yanı sıra halı, duvar panelleri ve ahşap kaplamalardaki etkileyici tasarımlar ve yeni renk paletleriyle süslenen yenilenmiş iç mekânların keyfini çıkarabilecekler.

emirates skycargo

Mehmet Kali

Hello everyone. My name is Mehmet Kali. In the industry, I am known as "Kali". I graduated from the first civil aviation training school in Turkey, which was known as the Civil Aviation School at the time and is now Eskişehir Technical University, in 1991. As I graduated from the Business Administration department, it was a bit challenging for me to integrate into the industry. I have worked for companies such as SultanAir, DHMI, Havaş, and Swissair, and currently, I provide services and consultancy in air cargo transportation. I have experience in dispatching, air traffic control, passenger services, and aircraft coordination. During my time at Swissair, I had the opportunity to experience aviation training in many countries. Since 2012, I have been focusing on air cargo transportation. For three years, I taught courses on air cargo at Nişantaşı University. I still hold valid IATA certifications related to both passenger and cargo operations. For over ten years, I have been managing aeroportist.com, a news website related to aviation, which initially started as a hobby. I enjoy building aviation networks and sharing knowledge. If there is anything I can contribute to, I am here. Best regards "kali"

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu