Hava Kargo Hakkında Herşey
HavacılıkHavayoluTHYTHY Haberleri

Türk Hava Yolları’ndan Her Şey Dahil 129 Dolar’dan Başlayan Fiyatlarla Uçuş İmkânı 

83 / 100

Türk Hava Yolları’ndan Her Şey Dahil 129 Dolar’dan Başlayan Fiyatlarla Uçuş İmkânı

 

Türk Hava Yolları, Güney Avrupa’ya Gidiş-Dönüş Her Şey Dahil 129 Dolar’dan Başlayan Fiyatlarla Uçuş İmkânı Sunuyor.

 

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları, Güney Avrupa’da vize veya pasaport gerektirmeyen şehirler de dahil olmak üzere birçok noktaya avantajlı fiyatlarla seyahat imkânı sunuyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen Türk Hava yolları misafirleri, 17 – 27 Eylül 2024 tarihleri arasında satın alacakları biletlerle 05 Kasım 2024 – 26 Mart 2025 tarihleri aralığında Balkanlar’da Üsküp ve Priştine’ye 129 USD; Saraybosna’ya 149 USD; Zagreb, Dubrovnik ve Ljubljana’ya 169 USD; Belgrad ve Podgorica’ya 179 USD; Güney Avrupa’da Atina’ya 139 USD; Malta, Napoli ve Torino’ya 179 USD; Roma ve Milano’ya 189 USD;  Paris’e 209 USD ve Madrid’e 219 USD’den başlayan fiyatlarla uçuş ayrıcalığı elde edecek.

            Ayrıca Belgrad, Podgorica, Tivat, Priştine, Saraybosna ve Üsküp şehirlerine de vizesiz seyahat edilebilecek.

Kampanya kapsamında geçerli olan fiyatlar, Türk Hava Yolları’nın resmî web sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilir.

Kapsam dışı seyahat dönemleri ve kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web adresinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

türk hava yollari

Türk Hava Yolları Hakkında:

1933 yılında 5 uçaktan oluşan mütevazı bir filo ile kurulan Star İttifakı üyesi Türk Hava Yolları, bugün 464 (yolcu ve kargo) uçaklık filosu ile 296 uluslararası, 53 yurtiçi olmak üzere dünyada 130 ülke ve 349 noktaya uçmaktadır. Türk Hava Yolları ile ilgili daha geniş bilgiye www.turkishairlines.com web adresinden veya Facebook, X, Youtube, Linkedin ve Instagram sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilir.

Star İttifakı Hakkında:

Türk Hava Yolları, ilk küresel havayolu ittifakı olarak 1997 yılında kurulan ve uluslararası ölçekte seyahat edenler için dünya genelinde benzersiz bir ulaşım hizmeti sağlayan Star İttifakı (Star Alliance)’na üye havayolu şirketidir. Kuruluşundan bu yana sürdürdüğü yolculuğunda İttifak, müşteri deneyimini iyileştirmeye odaklanarak en geniş ve en kapsamlı havayolu ağını sunmaktadır. Star İttifakı’na üye havayolu şirketleri;

Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Air Portugal, THAI, Türk Hava Yolları ve United’dır. Star İttifakı hâlihazırda, 189 ülkedeki yaklaşık 1.150 havalimanına 17.500’den fazla günlük uçuş sunmaktadır.

Zeynep Kali

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu