Hava Kargo Hakkında Herşey
HavacılıkHavayoluPegasus haberleri

Pegasus, 107’inci destinasyonuna uçtu

87 / 100

Pegasus, 107’inci destinasyonuna uçtu

Pegasus Havayolları, Tuzla ve İstanbul arasında yeni bir direkt uçuş hattı başlatarak Balkanlar ve Türkiye arasındaki bağlantıyı güçlendirdi.

İlk uçuş, 24 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşti. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan sabah 07:04’te kalkan Airbus A321neo (TC-RDP) tipi uçak, bir buçuk saatlik bir uçuşun ardından yerel saatle 07:34’te Tuzla Havalimanı’na indi.

No alt text provided for this image
Pegasus’un yeni seferleri, her Cumartesi Tuzla’dan İstanbul’a saat 08:50’de kalkacak. Bu yeni hat, hem iş hem de turizm amaçlı seyahat eden yolculara büyük bir kolaylık sağlayacak.

No alt text provided for this image

Bu yeni rota, Bosna-Hersek ile Türkiye arasındaki turizm ve ticaretin gelişmesine katkı sağlarken, Pegasus Havayolları da yolcularına güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmaya devam edecek.

 

Pegasus, 107'inci destinasyonuna uçtu 19 Eylül 2024

 

Zeynep Kali

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu