Hava Kargo Hakkında Herşey
HavacılıkHavayoluTailwind Airlines

Tailwind Havayolları Spor Kuluplerine Konfor Sunuyor

91 / 100

Tailwind Havayolları Spor Kuluplerine Konfor Sunuyor

 

Tailwind Havayolları, spor sezonlarının açılmasıyla birlikte spor kulüplerine özel charter uçuşları düzenleyerek takımların yolculuklarını daha konforlu ve verimli hale getiriyor. Süper Lig futbol takımlarını taşıyan Tailwind, şimdi de basketbol kulüpleriyle iş birliğine başlıyor. Sporcu kafilelerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan havayolu, bu uçuşların normal turistik charter seferlerden farklılık gösterdiğini belirtiyor.

 

tailwind

Uçulacak meydan için tarife koordinasyonu, kulübün bulunduğu şehre en yakın meydanın seçimi, sporcular için özel ikram organizasyonu ve fast track kullanımı gibi hizmetlerle Tailwind, kulüplere hem sefer öncesi hem de sonrası konforlu bir deneyim sunuyor.

 

tailwind

Tailwind, yerli ve yabancı spor kulüplerinin tercihi haline gelerek, spor dünyasında da önemli bir yer ediniyor. Bu yenilikçi yaklaşımıyla, spor kulüplerine destek olmayı ve onlarla iş birliğini sürdürmeyi hedefliyor.

 

tailwind

Zeynep Kali

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu