Hava Kargo Hakkında Herşey
HavacılıkHavayoluPegasus haberleri

Pakistan Maliye Bakanı, Pakistan-Türkiye Havacılık Sektöründeki İşbirliğini Vurguladı 

84 / 100

Pakistan Maliye Bakanı, Pakistan-Türkiye Havacılık Sektöründeki İşbirliğini Vurguladı

 

Maliye ve Gelirler Federal Bakanı Senatör Muhammed Aurangzeb, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet T. Nane ve Lucky Cement Limited CEO’su Muhammed Ali Tabba ile bir araya geldi.

Bakan Aurangzeb, Türkiye’nin havacılık sektöründeki başarılarını takdir ederken, Türkiye ile havacılık sektöründe işbirliğinin ikili ilişkiler açısından önemli bir parça olduğunu belirtti. Ayrıca, bu işbirliğinin, Pakistan Başbakanı’nın ülkenin havacılık sanayisini geliştirme vizyonu ile uyumlu olduğunu da ifade etti.

pegasus, cumhuriyet, pakistan

Görüşmede Mehmet T. Nane, Türkiye’nin havacılık stratejisi hakkında kapsamlı bir sunum yaptı ve bu stratejinin Pakistan’ın havacılık sektörüne nasıl katkı sağlayabileceğini anlattı. Pakistan’ın, Türkiye’nin deneyim ve uzmanlığından faydalanarak kendi havacılık sanayisini geliştirebileceğini vurguladı.

Maliye Bakanı, ayrıca kısa bir süre önce Türk Ticaret Bakanı ile yapılan görüşmeyi hatırlatarak, bu görüşmede iki ülke arasındaki ticaret ve işbirliği olanaklarının değerlendirildiğini belirtti. Bugünkü görüşmenin, Pakistan’ın havacılık yeteneklerini artırma ve Türkiye ile daha güçlü ekonomik bağlar kurma çabaları kapsamında önemli bir adım olduğunu dile getirdi.

mehmet t. nane, pakistan

 

Görüşmeler, Pakistan’ın havacılık kapasitesini artırma yolunda önemli bir adım olarak değerlendirildi ve Türkiye ile olan ekonomik ilişkilerin daha da güçlendirilmesi için olumlu bir gelişme olarak nitelendirildi.

 

Kaynak: propakistani

Zeynep Kali

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu