Hava Kargo Hakkında Herşey
HavacılıkHavayoluSunexpress Haberleri

2024 Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri Töreni’nde SunExpress’e üç ödül

90 / 100

2024 Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri Töreni’nde SunExpress’e üç ödül

 

SunExpress, 2024 Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri Töreni’nde; Üstün Başarı Ödülü, Sektör Ödülü ve Ülkenin En İyisi Ödülü olmak üzere üç ödüle layık görüldü

 

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu olan SunExpress, British Safety Council tarafından düzenlenen ve iş sağlığı, güvenliği ve refahı alanında sektörün en saygın ödülleri arasında yer alan Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri 2024’te (International Safety Awards) üç ödüle layık görüldü.

 

Üstün Başarı Ödülü, Sektör Ödülü ve Ülkenin En İyisi Ödülü olmak üzere üç ödül alan SunExpress, geçtiğimiz yıl aynı kategorilerde edindiği başarıyı bu yıl da koruyarak iş sağlığını, güvenliğini ve refahını geliştirme ve uluslararası standartlara uyma konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

 

Dünya genelinde altmış yılı aşkın bir süredir iş sağlığı, güvenliği ve refahının yönetimi için güvenilir bir rehber olan British Safety Council, kurulduğu 1957 yılından bu yana çalışanları kazalardan, tehlikelerden ve güvensiz koşullardan korumak amacıyla kampanyalar yürütürken, bu sistemlerin global çapta sürekli geliştirilmesini amaçlıyor.

 

BSC tarafından bu yıl 67’ncisi düzenlenen Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri’nin kazananları, Londra’da düzenlenen ve uluslararası kurum ve kuruluşlardan 700’den fazla temsilcinin katıldığı özel bir törenle açıklandı.

 

2024 Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri Töreni’nde SunExpress’e üç ödül 30 Ağustos 2024

 

 

SunExpress Hakkında 

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın eşit ortaklığında 1989 yılında Antalya’da kurulan SunExpress, havacılık sektöründeki 35 yıllık tecrübesi ve tatil havayolu uzmanlığı ile Türkiye ile Avrupa arasında turizm elçisi görevini üstlenmiştir. 35 ülkede 200’den fazla rotaya uçuş gerçekleştiren SunExpress, merkezleri Antalya, Frankfurt, İzmir ve Ankara’da bulunan 4000 çalışanı ve 77 uçaklık filosu ile her yıl 12 milyondan fazla yolcu taşımaktadır. Skytrax tarafından son gerçekleştirilen küresel ankette ‘Avrupa’nın En İyi Tatil Hava Yolu’ seçilmiştir. SunExpress ile ilgili detaylı bilgiye ve uygun fiyatlı kaliteli uçuşlara www.sunexpress.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

sunexpress

Zeynep Kali

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu